Het team:

Dierenarts
Mariëlle Vossen

In 1997 heb ik mijn studie diergeneeskunde (differentiatie gezelschapsdieren) afgerond aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Al van jongs af aan wist ik dat ik dierenarts wilde worden. Begin vorig jaar heb ik mijn droom waargemaakt: een eigen dierenkliniek waarin passie, zorg en respect voor zowel dier als eigenaar centraal staan. Daarnaast wil ik Diergeneeskunde uitvoeren op een optimaal niveau.

Tot de opening van mijn eigen praktijk werkte ik als dierenarts in loondienst vol overtuiging met gezelschapsdieren in drie klinieken. Ook volgde ik vele cursussen. Door die jarenlange ervaring heb ik steeds meer specialisaties in de vingers gekregen. Behalve eerstelijns diergeneeskunde ligt mijn belangstelling bij dermatologie, chirurgie en orthopedie.

Naast de praktijk is mijn ‘thuis’: samen met mijn man en ons zoontje Maxime wonen we sinds twaalf jaar op een mooi plekje in Haaren. Dit thuis wordt ook nog opgevrolijkt door al onze dieren, waarvan er velen zijn geadopteerd.

Het mooie aan mijn beroep vind ik de veelzijdigheid. Naast gewone dierenarts ben je ook tandarts, chirurg, verloskundige, radioloog en laborante. Dit én het persoonlijke contact met de dieren en hun baasjes, maakt dat ik na al die jaren nog steeds kan zeggen: ik heb het leukste vak wat er is!

Samen met uw dier begroet ik u graag in onze praktijk!

Paraveterinair
Jacintha Brekelmans

Ik groeide op met katten om me heen, en al van jongs af aan was het mijn wens om dierenartsassistente te worden. Begin 2012 ben ik begonnen met de opleiding paraveterinair niveau 4 aan het Helicon in Den Bosch. Mijn eindstage voltooide ik in het voorjaar van 2016 bij Dier Medicentrum. Toen ik daarna mijn diploma behaalde, kon ik hier meteen aan de slag!

Ik woon nog thuis bij mijn ouders. Daar zorg ik voor onze  drie katten en vijf ratten. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met Khira de hond van mijn vriend of genieten van een muziekfestival.

Wat het beroep van paraveterinair zo mooi maakt is de afwisseling: geen dag is hetzelfde! Het persoonlijk contact met de eigenaren en de zorg voor hun dieren maakt dat ik iedere dag weer met plezier begin.

Behalve  aan de telefoon, achter de balie of in de spreekkamer kunt u mij regelmatig tegenkomen tijdens het puppy & kitten consultatie buro. Ook de eenvoudige gebitsbehandelingen  behoren tot mijn taak. Door het jaar heen volg ik nascholingscursussen om zo helemaal up to date te blijven in mijn vak gebied.

Tot ziens in onze praktijk!

Paraveterinair
Jesse van Gurp – Sikkers

Als kind was ik de enige in ons gezin met liefde voor dieren. Hoe mooi was dan ook de kans om meteen na mijn schoolexamen in 1995 aan de slag te kunnen in een dierenartsenpraktijk?

Na 10 jaar trok het avontuur in het buitenland waar ik een half jaar in de horeca heb gewerkt. Terug in Nederland heb nog 2 jaar in de horeca gewerkt om vervolgens toch terug te keren in het mooie vak van dierenarts-assistente. Ditmaal in een praktijk voor gezelschapsdieren. Hier heb ik ook 10 jaar met veel plezier gewerkt en ontzettend veel ervaringen op mogen doen. Door de jaren heen heb ik  mijn kennis op niveau gehouden door middel van cursussen en nascholingen.

Drunen is mijn thuisbasis waar ik woon met mijn man, dochter en onze kater Bram die als vondeling in de praktijk binnenkwam. Met zijn lieve karakter had Bram  mijn hart gestolen en sindsdien maakt hij deel uit van ons gezin.

In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om te koken en 1 x per week waag ik nog een jazzballet dansje om dan 1 x per jaar een mooie voorstelling mee te mogen draaien.

Het leukste aan dit vak is het contact met de eigenaar en huisdier, als ook de veelzijdigheid van het vak. Je voorziet in alle facetten van medische hulp, van balie tot operatie en van apotheek tot aan röntgenfoto’s en bloedonderzoek. De voldoening als dier en eigenaar weer tevreden naar huis gaan maakt het plezier nog groter. Ik hoop dat ik nog heel lang dit beroep met veel plezier uit mag blijven oefenen.

Ik hoop u graag een keer met uw huisdier te ontmoeten in onze praktijk!