kruisje Operaties

Bij Dier Medicentrum zijn alle faciliteiten aanwezig voor het uitvoeren van operaties. We maken gebruik van moderne narcosetechnieken en in de operatiekamer worden de regels in acht genomen voor een juiste hygiëne.
Lees meer →

kruisje Röntgen

Om meer informatie te krijgen over beenderen, gewrichten, hart en ingewanden, maken wij veelvuldig gebruik van röntgenonderzoek. Onze praktijk beschikt over de allernieuwste digitale röntgenapparatuur.
Lees meer →

kruisje Opname

Soms moet uw huisdier bij ons in de kliniek blijven. We proberen deze periode zo kort mogelijk te houden, zodat uw huisdier weer snel in zijn eigen omgeving is. Als uw dier bij ons blijft, proberen we het zo aangenaam mogelijk te maken.
Lees meer →

kruisje Laboratorium

Bij gezondheidsklachten is het soms nodig om bloed, urine, ontlasting, gewrichtsvloeistof of weefsel aanvullend te onderzoeken. Wij hebben alle mogelijkheden voor deze onderzoeken in huis.
Lees meer →

kruisje Voeding

Goede voeding, die past bij de leeftijd van uw huisdier, vormt de basis voor een goede gezondheid. Voeding wordt steeds belangrijker in de diergeneeskunde.
Lees meer →

kruisje Afscheid

Er zijn dingen waar we liever niet aan denken. Maar ondanks onze goede zorgen, komt er ook een moment in het leven van ons dier dat afscheid nemen de enige mogelijkheid is.
Lees meer →

Meer informatie of een afspraak maken?

WhatsApp chat